Adres

Kerkstraat

1781 GB Den Helder

Openingstijden

Ma – Za 9:00 – 17:00
Zo – Gesloten

Bel ons op

Bel ons op

Parket Schuren en Oliën

085 - 1301 477Offerte aanvragen

Parket Schuren en Oliën

Een mooie, stijlvolle houten vloer of parket is hoe dan ook een meerwaarde voor uw bedrijf of woning. Maar ook een vloer van kwaliteit die erg duurzaam is, kan tekenen van slijtage of schade vertonen. Als u het allerbeste uit uw vloer wilt blijven halen, dan is de hand van een professional essentieel. De Schuur Expert is bedreven in het schuren, lakken en oliën van houten vloeren. Op die manier kan uw specialist u helpen om uw interieur een compleet nieuwe look te geven.

Parket schuren en oliën is één van de populairste vormen van behandeling voor houten vloeren en parket. Maar wat houdt deze aanpak nu precies in? En waarom zou u op de Schuur Expert moeten vertrouwen? Allemaal vragen die in onderstaand overzicht worden beantwoord. Laat uw vloer behandelen bij uw specialist en geniet van een prachtige resultaat!

Alles over parket schuren en oliën

Het schuren van een parket is een standaard behandeling die veel kan doen voor de kwaliteit, levensduur en uitstraling van uw vloer. Bij een specialist die bedreven is in het schuren van houten vloeren bent u zeker van een professionele behandeling met betrouwbaar gereedschap. En daardoor een prachtig resultaat. De voordelen van schuren:

– Alle oneffenheden uit uw parket

Eerst en vooral zorgt het schuren van uw vloer dat het oppervlak weer effen wordt. Doorheen de tijd kan de bovenste laag van de houten vloer afslijten door acute schade, of gewoon veelvuldig gebruik. Door uw vloer te schuren worden alle oneffenheden verwijderd, met als gevolg dat het oppervlak weer egaal oogt.

– Uw oude parket weer als nieuw maken

Een aangenaam gevolg van dat schuren is dat de vloer er ook nieuwer uitziet. Door het wegwerken van oneffenheden krijgt het hout of parket zijn originele structuur weer terug. Op die manier lijkt zelfs een oudere vloer weer meteen een stuk nieuwer!

– Nabehandelingen zijn ook mogelijk

Ten slotte maakt uw parketvloer schuren het ook mogelijk om eventuele nabehandelingen te doen. Parket schuren en oliën en parket schuren en lakken: het zijn beide mogelijkheden en diensten die uw parketschuurspecialist voor u kan uitvoeren. Het resultaat is een vloer die perfect bij uw woning past en als nieuw oogt!

Waarom uw parket schuren en oliën zo’n goed idee is

Heel vaak kiezen mensen ervoor om hun vloer te laten schuren en oliën. Op professionele wijze uw parket schuren en oliën brengt heel wat voordelen met zich mee. Hieronder een duidelijk overzicht:

1. De beste bescherming voor uw Parketvloer

Eerst en vooral kan een deskundig aangebrachte olielaag ervoor zorgen dat uw vloer beter beschermd is tegen toekomstige schade en oneffenheden. De olie dringt in het hout van de vloer door, waardoor deze tegen veel meer bestand is. Hierdoor zal de vloer ook veel minder snel verouderen.

2. De natuurlijke structuur van uw vloer behouden

Daarbij is het met olie ook mogelijk om de originele structuur en details van de houten vloer te behouden. In tegenstelling tot lak vorm olie geen laag bovenop het hout, waardoor deze er dus precies hetzelfde blijft uitzien.

3. De tint van uw parketvloer aanpassen met olie

Uw houten vloer laten schuren en oliën biedt ten slotte het voordeel dat u ook de kleur van de vloer lichtjes kunt veranderen. Het pigment van uw keuze wordt met de olie vermengd, waardoor uw vloer er na de behandeling iets levendiger en nieuwer uitziet. Ook parket olie kleuren is mogelijk als u vertrouw op de service van Schuur Expert!

Uw vloer schuren en oliën bij uw specialist

Uw parket schuren en oliën is duidelijk een slimme zet als u uw houten vloer nieuw leven in wilt blazen. Maar waarom zou u daarvoor precies op uw professional moeten vertrouwen?

1. Ervaring, ervaring, ervaring!

Eerst en vooral wordt u geholpen door een bedrijf dat reeds 25 jaar ervaring heeft in het schuren en nabehandeling van parket en houten vloeren. U kunt er dus op rekenen dat wij altijd precies weten welke aanpak en gereedschap nodig zijn om het beste uit uw vloer te halen.

2. Voor particuliere én zakelijke doeleinden

Daarbij bieden wij onze service aan zowel particulieren als bedrijven. Wilt u de vloer in uw kantoor een nieuwe look geven met een laklaag? Of denkt u dat een behandeling van uw parket thuis met olie wonderen zou doen om uw interieur mooier te maken? Wat het geval ook mag zijn, uw parketschuurspecialist weet hoe het moet!

3. Advies voor uw houten vloer

Zonder degelijk advies is een prachtig resultaat onmogelijk. Uw parketschuur specialist helpt u de juiste keuze maken voor de behandeling van uw vloer. Het resultaat? Een houten vloer of parket dat op alle vlakken aan uw verwachtingen voldoet. Zo draagt deze ook bij tot de algemene look en feel van uw interieur!

parket schuren en olien

Bel me terug

Wilt u door ons terug gebeld worden laat uw contact gegevens achter en wij nemen contact met u op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
parket schuren
Specialist van Nederland

wij staan klaar om uw vloer te schuren en te olien

NEEM CONTACT MET ONS OP