Adres

Kerkstraat

1781 GB Den Helder

Openingstijden

Ma – Za 9:00 – 17:00
Zo – Gesloten

Bel ons op

Bel ons op

Parket Schuren & Lakken

085 - 1301 477offerte aanvragen

Laat uw parket schuren en lakken voor een verbluffend resultaat

De vloer van uw woning of kantoor speelt een belangrijke rol bij de look en feel van uw interieur. Steeds meer kiezen mensen voor een houten vloer of parket. En dat komt doordat zo’n vloer de woning warmer, gezelliger en stijlvoller maakt. Maar al even belangrijk als een mooie vloer is het onderhoud ervan. Slijtage en acute schade zijn immers onvermijdelijk – en in dat geval is hulp van een specialist essentieel!

Een parketschuurspecialist als Schuur Expert weet gelukkig precies wat er moet gebeuren om uw vloer in goede conditie te houden. Van parket schuren en lakken tot parket schuren en oliën: er bestaan verschillende behandelingen om méér uit uw houten vloer te halen. Hoe zorgt parketschuurspecialist Schuur Expert er nu voor dat uw houten vloer mooi en nieuw blijft? Ontdek onze service en vertrouw op onze 25 jaar ervaring als schuurexpert om het beste uit uw vloer te halen!

Uw parket schuren en lakken: dé oplossing voor een prachtige vloer

De vloer is één van de belangrijkste elementen binnen elk interieur. Het is echter ook een onderdeel dat sneller slijtage vertoont of beschadigd wordt. De hele dag door lopen mensen over de vloer, waardoor deze regelmatig onderhoud nodig heeft. In bepaalde gevallen is het nodig dat de vloer grondig geschuurd wordt. Dit is vooral zo als er zich oneffenheden in het hout bevinden. Zowel schade aan het hout als ouderdom kunnen het hout van de vloer doen afnemen in kwaliteit. Het gevolg? De vloer ziet er minder mooi, oud en oneffen uit. En dat komt uw interieur als geheel zeker niet ten goede!

Gelukkig kan uw parketschuurspecialist u helpen om het probleem op te lossen. Door de vloer te schuren met professional gereedschap worden alle oneffenheden weggewerkt. Eerst pakken wij de grove, zichtbare oneffenheden aan en daarna gaan we nauwkeuriger te werk. Het resultaat is een houten vloer die er weer als nieuw uitziet én langer goed blijft.

Na het schuren van de vloer is het mogelijk om deze extra te laten behandelen. Er bestaan twee mogelijkheden: het parket schuren en lakken of het parket schuren en olien. Beide methodes hebben hun voordelen, en in het volgende overzicht leest u daar meer over!

Uw parket schuren en lakken

Uw parket schuren en lakken is een methode waarbij na het schuren de toplaag van de vloer met lak wordt bedekt. De lak wordt doorgaans in verschillende lagen aangebracht, om een mooi en egaal resultaat te verkrijgen. Lak heeft als voordeel dat het hout optimaal bestand is tegen vuil, vocht en zelfs vlekken. Daarbij is een vloer met lak heel gemakkelijk te onderhouden en kan deze na behandeling snel weer belopen worden.

Zelfs op de lange termijn is het een goed idee om uw vloer met lak te bewerken. Lak vereist immers heel weinig onderhoud. U hoeft dus geen uren met de schoonmaak van uw vloer bezig te zijn. Kortom, een houten vloer schuren en lakken is dé oplossing voor een prachtige, onderhoudsvriendelijk en duurzame vloer!

Uw parket schuren en olien

Vervolgens is het ook mogelijk om uw vloer na het schuren te laten oliën. Het aanbrengen van een olielaag is eerst en vooral relatief gemakkelijk. Daarbij betaalt u een stuk minder dan voor lak. Ook kunnen plaatselijke beschadigingen aan het hout naderhand gemakkelijk worden weggewerkt.

Wilt u de natuurlijke look en feel van uw houten vloer behouden? Kies dan voor olie! De olie dringt in de vloer door en beschermt deze van binnenuit. Hierdoor blijft het zichtbare oppervlak zoals het isn en oogt het hout nog steeds natuurlijk. Ten slotte is het mogelijk om uw houten vloer een nieuwe tint te geven. De olie kan immers met een ander pigment worden vermengd.

Laat uw parket schuren en lakken of oliën door een échte expert!

Een parket dat zorgvuldig is geschuurd is heel wat waard. Niet alleen gaat uw vloer op die manier veel langer mee, ook oogt uw interieur meteen strakker en verzorgder. Natuurlijk is het wel belangrijk dat uw hiervoor een beroep doet op een professional. Enkel zo kunt u zeker zijn van goede resultaten!

Schuur Expert kan als geen ander uw parket schuren Den Helder en regio. Wij beschikken over reeds 25 jaar ervaring en weten dus precies welke aanpak het beste is. Of het nu gaat om de vloer in uw living of op kantoor, altijd staan wij paraat om u te helpen.

Ten slotte willen wij graag de juiste keuze helpen maken door advies te geven. Vaak is het moeilijk om te weten welke aanpak het beste is voor uw vloer. Wij bieden transparante info en advies, zodat die keuze iets gemakkelijker wordt. Laat uw houten vloer schuren en behandelen – uw interieur zal u hoe dan ook dankbaar zijn!

Bel me terug

Wilt u door ons terug gebeld worden laat uw contact gegevens achter en wij nemen contact met u op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij staan klaar om uw vlOER WEER ALS NIEUW TE MAKEN

NEEM CONTACT MET ONS OP